הדוד סם כוכב עליון. היום התשיעי - מפלי הניאגרה.

בוקר בהרשי, ולפני שאנחנו יוצאים לדרך
אנחנו עוברים בעולם השוקולד של הרשי 
אנחנו פותחים את המקום

 ונגשים למלאכה.
בוחרים את סוג השוקולד. המילוי, ואפשר גם להוסיף סוכריות מלמעלה
השוקולד נוסע על מסוע מיוחד.

כל אחד יכול לראות באיזה שלב נמצא השוקולד שלו.
ובכל תחנה, ע"פ מה שבוחרים בראש, במסך הראשון, נכנס מילוי זה או אחר.
כל החטיפים עוברים ציפוי, ואז נכנסים למנהרת קרור.
זה בדיוק הזמן לעצב את האריזה.
ואז למכונת האריזה.
והשוקולד מוכן.
חוויה מהנה, לכל הגילאים...😊

יוצאים מהרשי, ומתחילה נסיעה ארוכה (הארוכה ביותר שתהיה לנו בטיול הזה)
הילדים מתחברים למסכים 😕
ואנחנו נהנים מאוד מהדרך והנוף .



סה"כ 280 ק"מ עד מוזיאון הזכוכית של קורנינג (אלה מהצלחות)
בכניסה נשמעו קיטורים (מה? שוב מוזיאון? )
אבל היה להם מעניין.
יש במוזיאות מלבד תערוכה של עיצוב בזכוכית, גם הדגמות והסברים.
אנחנו ראינו שתיים,
הראשונה על שבירת זכוכית (וסוגי הזכוכית השונים )

והשניה על עיצוב זכוכית בעזרת ברנר.
וזה מה שהוא עיצב.
כוסות? מישהו?
 הכל מזכוכית



ואנחנו בדרך למפלי הניאגרה
230 ק"מ נוספים
בדרך מדהימה, בחרנו להנחות את גוגל לא לנסוע בדרכים ראשיות
וזכינו לנסוע בכביש 20, כמו לנסוע בתוך גלויה




אפילו עברנו שוב בוורשה....😏

התברברות קטנה בבאפלו, חיפשנו איזו מסעדה, ולא היה מקום.
ואנחנו עוברים את הגבול לקנדה.
לצעירה, היה קשה להבין איך עוברים למדינה אחרת מבלי לטוס. 😊

ואנחנו מגיעים למלון
כאן השקענו,
קומה גבוהה, נוף למפלים
וזה מה שראינו.

מהמם! שווה! מרשים!

לילה טוב ניאגרה פולס.